FAREEDA..Nyata Jelita.. Beli lah Produk FAREEDA yang original.. Cantik Menawan Pilihan Semua..

About Fareeda

7 December 2011


BillBoard dan Pengiklanan FAREEDA


Koleksi Billboard Tudung Eksklusif No. 1 Malaysia, FAREEDA sepanjang 2011. Pelbagai billboard, iklan dan paten dari FAREEDA akan muncul pada 2012 nanti. Terima kasih sokong FAREEDA. Dengan FAREEDA..Anda Nyata Jelita. FAREEDA Luv U!4 December 2011


  PEMBESARAN PUSAT PENGELUARAN FAREEDA DAN PEMBUKAAN BUTIK !!!  
Salam semua peminat, pelanggan, pengedar dan bakal pengedar baru FAREEDA !!!

Pihak FAREEDA ingin memaklumkan bahawa Pusat Pengeluaran FAREEDA di BB Bangi sedang dalam proses pembesaran dan pertambahan pekerja. Ini adalah bagi menampung permintaan terhadap Tudung FAREEDA yang terlampau tinggi di pasaran sekarang.

Dalam proses pembesaran ini, ruang galeri jualan FAREEDA di tingkat atas di BB Bangi terpaksa dikecilkan bagi memperluaskan bahagian pengeluaran dan setor simpanan.

Pihak FAREEDA juga mengumumkan bahawa FAREEDA akan membuka butik di tingkat bawah khas untuk pembeli walk-in pada awal tahun 2012.

Selepas pembukaan butik di tingkat bawah maka galeri di tingkat atas akan menjadi pusat pembelian borong khas untuk pengedar sediaada dan pengedar baru. Bagi pengedar-pengedar baru yang telah menghantar borang analisa pengedar, anda bakal berpeluang menjadi pengedar baru FAREEDA sekiranya anda telah terpilih nanti.

Mulai awal tahun depan, urusan jualan FAREEDA di BB Bangi akan diasingkan iaitu di tingkat bawah adalah butik untuk pembelian langsung (retail) dan tingkat atas adalah galeri untuk pembelian borong (wholesale) serta pembelian online.

Pihak FAREEDA ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada peminat, pelanggan dan pengedar FAREEDA atas sokongan dan kesetiaan anda seterusnya membantu menaikkan jenama dan perniagaan FAREEDA.

Terima kasih, FAREEDA Luv U All !!!3 December 2011


NANTIKAN KEMUNCULAN KOLEKSI CORAK CHEETAH !!!
Salam semua peminat dan pelanggan FAREEDA !

Kepada peminat FAREEDA yang tidak dapat memiliki koleksi V-ROZANNA corak Leopard, nantikan kemunculan koleksi corak Cheetah yang sangat cantik dan elegan dengan kain berkualiti tinggi di import khas untuk peminat dan pelanggan FAREEDA semua.

Koleksi Cheetah ini akan dikeluarkan oleh FAREEDA dalam masa terdekat dan bakal berada di pasaran mulai Jumaat depan (9 hb Disember 2011) di Butik-Butik FAREEDA dan FAREEDA CYBER SHOPPE www.fareedaonline.com

 .

Nikmati diskaun hebat sempena Promosi Musim Cuti Sekolah (hanya di Butik-Butik FAREEDA sahaja).

Selamat membeli dan bergaya di musim cuti dengan Tudung Eksklusif FAREEDA !!!

Terima kasih, FAREEDA Luv U All !!!