FAREEDA..Nyata Jelita.. Beli lah Produk FAREEDA yang original.. Cantik Menawan Pilihan Semua..

Produk FAREEDA


Assalamualaikum Semua!

FAREEDA telah memperkenalkan produk barunya hari ini iaitu :

 V-SHAPE BERSULAM 










v-shape bersulam ini adalah salah satu produk promosi FAREEDA di Aidiladha ini..

cantik sgt dan sesuai dihadiahkan kepada ibu tersayang..

Ibu kita sumber inspirasi kita..
Tampilkan kejelitaan ibu bersama v-shape bersulam di Aidiladha ini, semestinya terpesona..

pastikan anda berkunjung ke cawangan FAREEDA berdekat SEKARANG !

FAREEDA..Nyata Jelita..
Cantik Menawan Pilihan Semua..

-Sue Mariah


Assalamualaikum Semua !

FAREEDA..Nyata Jelita.. telah mempromosikan tudung baru mereka hari ini iaitu

 SABRINA 4 LAYER 


wahwahwah.. sabrina 4 layer dah keluar semestinya lagi gorgeous, lagi jelita kan..  


sempena Aidiladha ini rugi klu tak cuba produk baru FAREEDA nie..


Sabrina 4 Layer sememangnya cantik..








Lawa kan tudung sabrina 4 layer nie ??

sangat-sangat menawan, sesuai dengan warna-warna yg digandingkan.

so, cepat-cepatlah berkunjung ke pengedar FAREEDA yg berdekatan..

p/s : promosi tudung Sabrina 4 Layer ini berlangsung bermula pada 29hb Oct hingga 5hb Nov 2011
Dapatkan tudung Sabrina 4 Layer ini dengan diskaun serendah 30% - 40% sekarang !

Jgn lepaskan peluang utk tampil jelita bersama Sabrina 4 Layer di Aidiladha ini..

Berkunjung lah ke pengedar tudung FAREEDA berdekatan sekarang !

FAREEDA..Nyata Jelita..
FAREEDA..Cantik Menawan Pilihan Semua..
FAREEDA dihati..

-Sue Mariah



Assalamualaikum all !

Selamat Petang semua...

Sue nak promosikan satu lagi produk keluaran FAREEDA..Nyata Jelita.. iaitu :

 KOLEKSI DANIA 

Mcm previous entry Sue ada ckp FAREEDA sedang membuat promosi sempena Aidiladha untuk beberapa produknya.. Koleksi Dania juga salah satu produk yg sedang dipromosikan.. 

 Anda boleh dapatkan tudung Koleksi Dania ini dgn diskaun sehingga 40%.. 

Berbaloi kan?

Koleksi Dania by FAREEDA ..Nyata Jelita...

Sangat sesuai dipakai dipagi Aidiladha.. :)











Cantik kan Koleksi Dania nie..
Sesuai digayakan dgn Jubah dan lain-lain baju..

Jadi sila dapatkan tudung Koleksi Dania nie di pengedar-pengedar tudung FAREEDA terdekat..

Jgn lepaskan peluang tampil jeita bersama produk FAREEDA..

dan pastikan beli lah yg original.. :)

p/s : Koleksi Dania diskaun sehingga 40%.. Grab it now !

FAREEDA...
Nyata Jelita....
Cantik Menawan Pilihan Semua...

- Sue Mariah

Assalamualaikum Semua !

Sempena Aidiladha bakal tiba nie FAREEDA telah membuat diskaun untuk beberapa produk..
Antara produk yg diberi diskaun adalah :

  KOLEKSI V-SOFIYA 3 LAYER  

Tudung ini sgt cantik bila dikenakan dengan baju kurung moden seiring dgn dunia moden kini..
Semua wanita harus mencubanya !






tudung ini dikeluarkan pelbagai kaler : seperti gmbr diatas ..

cantik kan warna-warna tudung drpd FAREEDA..Nyata Jelita ??

Bagi tudung Koleksi V-Sofiya 3 Layer nie kerongsangnya disusun secara menegak dgn rapi

dan menambahkan lg kekemasan bg sang pemakai..

Jadi belilah produk keluaran FAREEDA dgn yakin terhadap kualitinya..

Semestinya berbaloi...

p/s : Sempena Aidiladha Koleksi V-Sofiya 3 Layer Diskaun 30 %
Bermua 1hb hingga 5hb November 2011

FAREEDA..Nyata Jelita.. 
sentiasa anggun..
sentiasa dihati..

-Sue Mariah

Hye all !

Nie sue nak promosikan satu lagi produk drpd FAREEDA..Nyata Jelita iaitu :

  Koleksi Selendang Mawar Chiffon Sutera Ropol  

Cantik sgt bila seorg wanita memakai selendang nie..

Material : Chiffon 

Sesuai sgt digayakan untuk ke pejabat bagi yang bekerjaya,
dan sgt sesuai digayakan untuk keluar bg yg suka berpakaian kasual !




Cantik kan ?

 Dapatkan segera Koleksi Selendang Mawar Chiffon Sutera Ropol ini dipengedar FAREEDA berhampiran.. 

p/s : Sempena Aidiladha Diskaun 30% Bermula 1hb hingga 5hb November 2011

FAREEDA..Nyata Jelita..

FAREEDA scarf sentiasa dihati..
Yakin bersama FAREEDA scarf..

- Sue Mariah

Hye All

Nie Scarf Koleksi Rozanna from FAREEDA..Nyata Jelita

Its available in size : L and XL

dan tudung nie terdapat dalam dua jenis iaitu :

- Koleksi Rozanna 3 Layer
- Koleksi Rozanna 2 Layer


KOLEKSI ROZANNA 3 LAYER





Koleksi Rozanna 3 Layer 
available size : L
p/s : Sempena Aidiladha Diskaun 35% 
Bermula 1hb hingga 5hb November 2011

KOLEKSI ROZANNA 2 LAYER








Koleksi Rozanna 2 Layer 
available size : XL
p/s : Sempena Aidiladha Diskaun 30% 
Bermula 1hb hingga 5hb November 2011


Dapatkan Tudung koleksi Rozanna ini di Butik FAREEDA berhampiran segera !


CAWANGAN FAREEDA : 

Bangi :
69A-71A, Jalan 8/1, Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan.

Kuala Lumpur :
Lot 1.33, Tingkat 1, The Mall (PWTC)

Shah Alam :
Tingkat 3, Plaza Shah Alam (Masalam)


Pulau Pinang : 
13500 Permatang Pauh,1453 Permatang TengahSeberang Perai, Pulau Pinang.


FAREEDA..Nyata Jelita..

Tampil yakin bersama FAREEDA scarf..

FAREEDA..Nyata Jelita sentiasa dihatiku..

- Sue Mariah